U337 ST9 Fuchsia Pink

Име U337 ST9 Fuchsia Pink
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
код NCS S3050-R20B
опис U337 ST9 Fuchsia Pink. Mоже да биде невообичаен и интензивен акцент на бел или сив дрвен декор или бетон. Често се користи во детските соби. Но, добар избор e за модерна внатрешна декорација во продажни или изложбени простори. Структурата ST9 Smoothtouch Matt му дава природен мат изглед.
структура ST9 Smoothtouch Matt
дебелина 18mm
кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/2
Шифра Опис Цена
5779 U337 ST9 Fuchsia Pink 18mm 4974 ден. по ком.