Сет систем Dispensa Junior III за елемент 300mm - ArenaPure антрацит

Име Сет систем Dispensa Junior III за елемент 300mm - ArenaPure антрацит
димензии за елемент 300mm
финиш Антрацит
производител Kesseböhmer
потекло Германија
монтирање МОНТАЖА
опис Click Fixx – склопување без употреба на алат и лесно подесување \ До 70 % побрзо склопување! \ Патентитран синхроматичен систем \ Сигурно функционирање – гарантирано! \ Транспарентни страници \ Брз и лесен пристап до компонентите – јасна прегледност од горе до долу \ Пристап од двете страни \ Лесно подесување на висината на полиците \ Подесување на дното и страниците
Шифра Опис Цена
KB-DJ-300/AP Сет систем Dispensa Junior III 300mm / ArenaPure 2/1 антрацит 12875 ден. по ком.