BLANCO MIDA-S HD со туш на извлекување

Име BLANCO MIDA-S HD со туш на извлекување
финиш хром
производител Blanco
потекло Германија
материјал Нер'ѓосувачки челик
опис BLANCO MIDA-S HD со туш на извлекување. Висока батерија наменета за поголеми садопери за работа со поголеми садови. Со 2 црева, за висок притисок. Гаранција 2 години.
Шифра Опис Цена
5251 BLANCO MIDA-S HD со туш на извлекување, хром 13127 ден. по ком.