BLANCO MIDA-S SILGRANIT со туш на извлекување

Име BLANCO MIDA-S SILGRANIT со туш на извлекување
финиш алуметалик, антрацит, јасмин, тартуфо, темно сива, перла сива, бела, шампањ, црна
производител Blanco
потекло Германија
материјал Силгранит
монтирање Отвор со Ø35mm
опис BLANCO MIDA-S со туш на извлекување. Висока батерија за работа со големи садови, со 2црева- за висок притисок. Гаранција:2год.
Шифра Опис Цена
5249 BLANCO MIDA-S HD, шампањ 16988 ден. по ком.
6326 BLANCO MIDA-S HD, тартуфо 16988 ден. по ком.
5254 BLANCO MIDA-S HD, бела 16988 ден. по ком.
5248 BLANCO MIDA-S HD, јасмин 16988 ден. по ком.
90128 BLANCO MIDA-S HD, бисерно сива 16988 ден. по ком.
7379 BLANCO MIDA-S HD, камен сива 16988 ден. по ком.
93009 BLANCO MIDA-S HD, црна 16988 ден. по ком.
5250 BLANCO MIDA-S HD, антрацит 16988 ден. по ком.
5350 BLANCO MIDA-S HD, алуметалик 16988 ден. по ком.
93419 BLANCO MIDA-S HD, црна мат 16988 ден. по ком.