BLANCO MILI HD Silgranit

Име BLANCO MILI HD Silgranit
финиш алуметалик, јасмин, тартуфо, камен сива, бисерно сива, бела, кафе, антрацит и црна
производител Blanco
потекло Германија
материјал Силгранит
монтирање Отвор со Ø35mm
опис BLANCO MILI HD SILGRANIT Тенко и високо тело, за едноставно полнење на садови и вази, проширен радиус благодарение на цевката која се ротира 360°/ со 2црева- за висок притисок/ Гаранција:2год.
Шифра Опис Цена
6319 BLANCO MILI HD, бела 12614 ден. по ком.
6320 BLANCO MILI HD, кафе 12614 ден. по ком.
6318 BLANCO MILI HD, алуметалик 11679 ден. по ком.
6344 BLANCO MILI HD, антрацит 12614 ден. по ком.
6321 BLANCO MILI HD, јасмин 12614 ден. по ком.
6312 BLANCO MILI HD, бисерно сива 12614 ден. по ком.
6316 BLANCO MILI HD, камен сива 12614 ден. по ком.
92263 BLANCO MILI HD, црна 12614 ден. по ком.
6317 BLANCO MILI HD, тартуфо 12614 ден. по ком.
6313 BLANCO MILI HD, шампањ 12614 ден. по ком.