BLANCO TRADON HD

Име BLANCO TRADON HD
финиш брусен месинг
производител Blanco
потекло Германија
материјал Нер'ѓосувачки челик
монтирање Отвор со Ø35mm
опис BLANCO TRADON HD. Рустична, компактна и елегантна/ праволиниски дизајн во компактен формат/ посебно наменета за помали и компактни садопери/ со 2црева- за висок притисок / Гаранција: 2год.
структура брусен месинг
Шифра Опис Цена
7667 BLANCO TRADON HD, брусен месинг 21146 ден. по ком.