LINERO MosaiQ - Сет MAXI

Име LINERO MosaiQ - Сет MAXI
финиш Графит Сива / Титаниум Сива
производител Kesseböhmer
потекло Германија
материјал метал,пластика
монтирање МОНТАЖА
опис LINERO MosaiQ - MAXI содржи 2x профил со завртки за прицврстување со Л= 600 mm, 2x двојна кука за закачување,1x универзална полица 300, 1x држач за кујнски брисачи во ролна, 1x кутија со мобилни прегради
Шифра Опис Цена
90966 Сет LINERO MosaiQ - MAXI (1, 3, 4, 5), графит сива 12079 ден. по ком.
90965 Сет LINERO MosaiQ - MAXI (1, 3, 4, 5), титаниум сива 12079 ден. по ком.