Wingline 230

Име Wingline 230
производител Hettich
потекло Германија
материјал Метал, пластика
монтирање МОНТАЖА
опис WingLine 230 е гигант меѓу системите на преклопни врати: површините од над 6 m² се отвораат со едно движење. Совршен за големи кабинети, на пр. во канцеларија или помошна просторија. Како агилен делител на собите. WingLine 230 го има токму она што е потребно, потпорни врати со тежина на крилата од 20 до 25 kg. Исклучително цврсто: странично монтирање со скриена шарка со брзо склопување Sensys 8645i. WingLine 230 не бара ниту централни панели, ниту пак водилка на подот.
Шифра Опис Цена
WL230-2/L WingLine 230 сет за 1врата/2крила - лев 17408 ден. по ком.
WL230-2/R WingLine 230 сет за 1врата/2крила - десен 17408 ден. по ком.
WL230-4/L+R WingLine 230 сет за 2врата/4крила - лев + десен 28828 ден. по ком.