BLANCO CANDOR HD

Име BLANCO CANDOR HD
финиш Брусен финиш
производител Blanco
потекло Германија
материјал Нер'ѓосувачки челик
монтирање Отвор со Ø35mm
опис BLANCO CANDOR HD Висококвалитетен дизајн од цврст нер’ѓосувачки челик, со четкана завршница и заоблена форма, со висока лула за лесно полнење садови и вазни. 360° вртлива лула за подобар опсег. Со 2црева за висок притисок. Гаранција: 2год.
Шифра Опис Цена
90941 BLANCO CANDOR HD брусен финиш 11087 ден. по ком.