BLANCO ALTA-S COMPACT HD со туш на извлекување

Име BLANCO ALTA-S COMPACT HD со туш на извлекување
финиш хром/антрацит; хром/бела; хром/јасмин; хром/камен сива; хром/шампањ,хром/бисерно сива ; хром/црна; хром/антрацит
производител Blanco
потекло Германија
материјал Силгранит/ хром
монтирање Отвор со Ø35mm
опис ALTA-S COMPACT HD со туш на извлекување. Модерен дизајн кој одлично со вклопува со силгранитните садопери. Со 2црева за висок притисок.
Шифра Опис Цена
90581 BLANCO ALTA-S COMPACT HD алуметалик 28447 ден. по ком.