BLANCO KANO HD Silgranit

Име BLANCO KANO HD Silgranit
финиш бела, камен сива, антрацит,црна,бисерно сива,таруфо,кафе,јасмин и шампањ
производител Blanco
потекло Германија
материјал Силгранит/ хром
монтирање Отвор со Ø35mm
опис BLANCO KANO HD SILGRANIT Mодерен дизајн. Oдлично се вклопува со силгранит садопери Blanco. Sо 2црева- за висок притисок. Гаранција: 2год.
Шифра Опис Цена
90728 BLANCO KANO HD антрацит/ хром 13355 ден. по ком.
90726 BLANCO KANO HD бела/ хром 13355 ден. по ком.
90729 BLANCO KANO HD камен сива/ хром 13355 ден. по ком.
93306 BLANCO KANO HD бисерно сива/хром 525035 13355 ден. по ком.
93340 BLANCO KANO HD црна/хром 13355 ден. по ком.