BLANCO KANO HD

Име BLANCO KANO HD
финиш хром
производител Blanco
потекло Германија
материјал Нер'ѓосувачки челик
монтирање Отвор со Ø35mm
опис BLANCO KANO HD Модерен дизајн, со 2црева- за висок притисок. Гаранција: 2год.
структура хром, сјај
Шифра Опис Цена
90090 BLANCO KANO HD хром 9850 ден. по ком.