BLANCO LINUS HD Silgranit

Име BLANCO LINUS HD Silgranit
финиш белa,јасмин,шампањ,таруфо,бисерно сива,камен сива,антрацит,кафе и црна.
производител Blanco
потекло Германија
материјал Силгранит
монтирање Отвор со Ø35mm
опис BLANCO LINUS HD Mинималистички дизајн кој може да се комбинира со силгранит садопери. Практична по функција и форма, висока батерија за поедноставна работа со садовите. Со 2 црева за висок притисок. Гаранција: 2год.
Шифра Опис Цена
90656 BLANCO LINUS HD, бела/ хром 20633 ден. по ком.
92187 BLANCO LINUS HD, црна/хром 20633 ден. по ком.
93304 BLANCO LINUS HD алуметалик 20633 ден. по ком.
93274 BLANCO LINUS HD антрацит 20633 ден. по ком.
93303 BLANCO LINUS бисерно сива 20633 ден. по ком.
93258 BLANCO LINUS камен сива 20633 ден. по ком.