F637 ST16 White Chromix

Име F637 ST16 White Chromix
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
опис F637 ST16 White Chromix. Oвој декор припаѓа во серијата на декори со металик изглед истовремено асоцирајќи на бетон со додатоци од бела боја. Во внатрешното уредување овој декор е идеален за големи ѕидни површини, додека во дизајнот на мебел се користи за кубични елементи. Структурата ST16 е со изразен ефект на гипс што особено е забележително на допир .
структура ST16 Mineral Plaster
дебелина 18mm
кант 23/08; 43/08
напомена Цената се однесува на цела табла. Може да се нарача и половина табла.
Шифра Опис Цена
91151 F637 ST16 White Chromix 18mm 5872 ден. по табла