F784 ST20 Brushed Brass

Име F784 ST20 Brushed Brass
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
опис F784 ST20 Brushed Brass е декор со ефект на четкан месинг. Заради благо златната топлина што ја нуди овој декор, честопати се користи како замена за ефект на нер’ѓосувачки челик. Овој металик декор добро се комбинира со сите декори кои содржат во себе црвени тонови. Структурата ST20 создава визуелна автентичност исто како и на допир.
структура ST20 Metal Brushed
дебелина 18mm
кант 23/08; 43/08
напомена Цената се однесува на цела табла. Може да се нарача и половина табла.
Шифра Опис Цена
91152 F784 ST20 Brushed Brass 18mm 6828 ден. по табла