OPL F812 ST9 White Levanto Marble

Име OPL F812 ST9 White Levanto Marble
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
опис F812 ST9 White Levanto Marble е погоден за сите површини во кујна. Современите комбинации му даваат живост на овој ретро материјал. Елегантните кристални шари на мермер и XL форматот создаваат природен изглед кој е идеален за големи ѕидни површини. Структурата ST9 го дополнува овој декор со мат ефект.
структура ST9 Smoothtouch Matt
дебелина 18mm
кант 23/08; 43/08
напомена Цената се однесува на цела табла. Може да се нарача и половина табла.
Шифра Опис Цена
91153 F812 ST9 White Levanto Marble 18mm 6828 ден. по табла