OPL U108 ST9 Vanilla Yellow

Име OPL U108 ST9 Vanilla Yellow
димензии 2800х2070mm
формат
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
код Ral 1015
опис U108 ST9 Vanilla Yellow Ванила жолтата боја е помеѓу жолтите и крем тоновите, а генерално се користи за да внесе топлина во просторот. Одлично соодвествува со топлите дрвни декори. Структурата ST9 Smoothtouch Matt и дава природен мат изглед.
структура ST9 Smoothtouch Matt
дебелина 18mm
кант 23/04; 23/08; 43/08
напомена Цената се однесува на цела табла. Може да се нарача и половина табла.
Шифра Опис Цена
91193 U108 ST9 Vanilla Yellow 18mm 5381 ден. по табла