BLANCO PANERA-S HD

Име BLANCO PANERA-S HD
финиш Нер'ѓосувачки челик
производител Blanco
потекло Германија
материјал Нер'ѓосувачки челик
опис BLANCO PANERA-S HD. Висококвалитетен дизајн од цврст нер’ѓосувачки челик, со четкана завршница, со висока лула за лесно полнење садови и вазни, со туш на извлекувањ, 360° вртлива лула за подобар опсег. Со 2црева за висок притисок. Гаранција: 2год.
Шифра Опис Цена
91011 BLANCO PANERA-S HD, брусен финиш 47410 ден. по ком.