WingLine 77

Име WingLine 77
производител Hettich
потекло Германија
материјал Метал
монтирање МОНТАЖА
опис ▶За една врата со 2 крила ▶Со рамен преклоп ▶За дрвени врати ▶Соодветни шарки Sensys со Silent System ▶За тежина на крило до 25кг ▶За висина на врата до 2400мм ▶За ширина на крило до 500мм ▶Висинско подесување +/-3 ▶Централните меѓупростор на двете крила е 40мм ▶Тестирано до 40000 циклуси
Шифра Опис Цена
91623 Wing 77 сет за 1врата/4крила 19885 ден. по ком.
91624 Wing 77 профил-водилка долна 3200мм 6439 ден. по ком.
91625 Wing 77 профил-водилка горна 3200мм 5938 ден. по ком.