BLANCO CATRIS-S Flexo HD

Име BLANCO CATRIS-S Flexo HD
финиш хром
производител Blanco
потекло Германија
опис BLANCO CATRIS-S Flexo HD Класичен дизајн во Sеmi-Profi верзија, со флексибилна цевка со туш, со променлив млаз. Гаранција: 2год.
Шифра Опис Цена
93034 BLANCO CATRIS-S Flexo HD, хром 25238 ден. по ком.