BLANCO KANO-S HD Silgranit со туш на извлекување

Име BLANCO KANO-S HD Silgranit со туш на извлекување
финиш антрацит/ хром
производител Blanco
потекло Германија
материјал Силгранит/ хром
монтирање Отвор со Ø35mm
опис BLANCO KANO-S HD SILGRANIT со туш на извлекување
Шифра Опис Цена
92226 BLANCO KANO-S HD бела/хром 14875 ден. по ком.
93056 BLANCO KANO-S HD, алуметалик/хром 14875 ден. по ком.
92194 BLANCO KANO-S HD, антрацит/хром 14875 ден. по ком.
93081 BLANCO KANO-S HD хром/црна 14875 ден. по ком.