BLANCO ALTA Compact Silgranit look dual finish

Име BLANCO ALTA Compact Silgranit look dual finish
финиш бела, камен сива, алуметалик,антрацит,црна,бисерно сива,таруфо,кафе,јасмин и шампањ
производител Blanco
потекло Германија
материјал Силгранит/ хром
монтирање Отвор со Ø35mm
опис BLANCO ALTA Compact Елегантен дизајн адаптиран за компактни садопери. Со двоен финиш односно комбинација од силгранит и хром. Вградени керамички плочки и патентиран регулатор на млаз.Вртлива лула за 360°. Батерија со 2 црева за висок притисок.
Шифра Опис Цена
93038 BLANCO ALTA Compact бела-хром 22610 ден. по ком.