LINERO MosaiQ - Сет MIDI

Име LINERO MosaiQ - Сет MIDI
финиш Графит Сива / Титаниум Сива
производител Kesseböhmer
потекло Германија
материјал метал,пластика
монтирање МОНТАЖА
опис LINERO MosaiQ - MIDI содржи- 1x профил со штрафови за прицврстување 600 mm, 1x двојна кука за закачување, 1x универзална полица 300, 1x кутија со мобилни прегради
Шифра Опис Цена
90968 Сет LINERO MosaiQ - MIDI графит сива 8987 ден. по ком.
90967 Сет LINERO MosaiQ - MIDI титаниум сива 8987 ден. по ком.