InnoTech Atira H=144mm - Push To Open со систем на притискање / Бела

Име InnoTech Atira H=144mm - Push To Open со систем на притискање / Бела
димензии H=144mm L= 350mm; 420mm; 470mm
финиш бела
производител Hettich
потекло Германија
материјал метал,пластика
линк до каталог МОНТАЖА
опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 70mm / водилки Quadro PTO со целосно извлекување - 30kg носивост / задни држачи / фронт конектори / капачиња
Шифра Опис Цена
IA-P144/350-W InnoTech Atira H=144mm L=350mm Push to open целосно извлекување 3885 ден. по ком.
IA-P144/420-W InnoTech Atira H=144mm L=420mm Push to open целосно извлекување 4016 ден. по ком.
IA-P144/470-W InnoTech Atira H=144mm L=470mm Push to open целосно извлекување 3838 ден. по ком.