RPLCompact F206 ST9 Black Pietra Grigia

Име RPLCompact F206 ST9 Black Pietra Grigia
димензии 4100x650x12mm; 4100x920x12mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Компакт работни плочи
монтирање МОНТАЖА
димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm.
димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
опис F206 ST9 Black Pietra Grigia е компакт работна плоча која се карактеризира со голема цврстина и со дебелина од само 12мм. Ова е единствен копмлетно водоотпорен материјал во дрвната индустрија и затоа е идеален за кујнска работна плоча, за елементи под мијалник во бања, како и за преградни паравани во јавни соблекувални и тоалети каде има голем контакт со вода.Јадрото се состои од високопресувани импрегнирани целулозни листови кое може да биде во црна бела и светло сива боја. Овие три бои совршено се вклопуваат со сите декори. •Цврсти и трајни•Отпорни на влага, вода и температура до 120°С •Антибактериски и безбедни за работа со храна •Отпорни на дамки •Лесни за одржување •Модерен изглед •Не е потребно кантирање
структура ST9 Smoothtouch Matt
дебелина 12мм
кант Водотпорно јадро кое се полира, не се кантира
напомена Цената се однесува на цела табла. Може да се нарача и половина табла.
Шифра Опис Цена
93835 F206 ST9 Black Pietra Grigia 12мм 4100х650 31227 ден. по табла
93837 F206 ST9 Black Pietra Grigia 12мм 4100х920 45950 ден. по табла