МДФ двострано грундиран МB СЕ

Име МДФ двострано грундиран МB СЕ
димензии 2800х2070x18,6mm
финиш двостран грунд
производител Egger
потекло Австрија
материјал mdf
опис Горниот и долниот слој на плочите е оплеменет со специјална грунд фолија која овозможува посебно боење. Оваа оплеменета површина одговара на сите вообичаени типови на бои, како што се ДД, ПУР, акрилни или бои на база на вода. Точни спецификации на бои во RAL, PANTONE или NCS кодови може да се користат без никакви проблеми..Посебно се разликува од другите панели со добар квалитет на влакна и тврдо пресован среден слој. Затоа е многу погоден за обработка на длабоко профилирани површини.
структура GFE/980SM
дебелина 18,6мм
напомена Цената се однесува на цела табла. Може да се добие и половина табла
Шифра Опис Цена
93424 МДФ двострано грундиран МB СЕ 19mm 7760 ден. по табла