UA-72Н-01

Име UA-72Н-01
димензии C=192mm / C=256mm
финиш хром
производител GTV
потекло Кина
материјал метал
напомена Во цената не е вкалкулиран попустот !!!
Шифра Опис Цена
4516 рачка UA-72Н192-01 хром 156 ден. по ком.
4522 рачка UA-72Н256-01 хром 170 ден. по ком.