UZ-336-06

Име UZ-336-06
димензии 160мм / 256мм /
финиш брусен
производител GTV
потекло Кина
материјал алуминиум
напомена Во цената не е вкалкулиран попустот !!!
Шифра Опис Цена
4348 рачка UZ-336160-06 брусен челик 236 ден. по ком.
4349 рачка UZ-336256-06 брусен челик 260 ден. по ком.