UZ-S1-05

Име UZ-S1-05
димензии 256mm
финиш Елоксиран мат
производител GTV
потекло Кина
напомена Во цената не е вкалкулиран попустот !!!
Шифра Опис Цена
4512 рачка UZ-S1-256-05 алуминиум 288 ден. по ком.