SUPRASTAR Oрганизатор за чинии и чаши за висечки елемент

Име SUPRASTAR Oрганизатор за чинии и чаши за висечки елемент
димензии 600мм(560 - 570мм) / 800мм (760 - 770мм)
финиш сребрена
производител Emuca
потекло EU
материјал метал,пластика
опис Организатор за садови дизајниран за елементи од 600,800,900mm со дебелина на плочата од 16,18 или 19 mm. Има голем капацитет за складирање, со полица за чаши и чинии, со послужавник за цедење што спречува водата да го оштети вашиот мебел. Изработено од челик со алуминиумска обоена завршница отпорна на 'рѓа, Се испорачува индивидуално спакувано, со се што е потребно за монтажа, вклучително и завртки за монтирање во елементот
Шифра Опис Цена
93631 Suprastar организатор за чинии и чаши 600mm/560-570mm сребрена 2625 ден. по ком.
93632 Suprastar организатор за чинии 800mm/760-770mm сребрена 3280 ден. по ком.
93993 Suprastar организатор за чинии 900mm сребрена 3640 ден. по ком.