CONIC 0538 дрво

Име CONIC 0538 дрво
димензии Ø29mm; H=22mm
финиш даб, орев, црна мат лакирани
производител Viefe, дизајнер Kaschkasch
потекло Шпанија
материјал дрво орев/ даб
монтирање единечно бушење
наслов CONIC 0538 дрво
опис Дизајнерот Kaschkasch инспириран од формите од 1970 тите повторно ги вметнува во денешницата преку создавањето на CONIC рачката. Пресечениот конус со заоблчените вдлабнатини и дава на оваа рачка посебен карактер кој оддава впечаток на ретро разиграност. За уште повеќе да биде зголемена разновидноста изработена е од дрво (даб и орев) со мат финиш и од замак во бел, црн и сива финиш.
Шифра Опис Цена
93654 CONIC D29mm, дрво/даб 305 ден. по ком.
93655 CONIC D29mm, дрво/орев 349 ден. по ком.
93656 CONIC D29mm, дрво/црна 325 ден. по ком.