CM BURANO

Име CM BURANO
димензии H=178mm; S=215mm; ширина на тело ∅50mm
финиш хром
производител CM
потекло Италија
материјал Inox
монтирање Отвор со Ø35mm
опис BURANO 178 батерија со ротирачка лула, kоја припаѓа на линијата ACQUAMIX група на батерии со исклучително елегантна линија и акцент на естетските детали.
Шифра Опис Цена
93952 BURANO батерија, хром 8913 ден. по ком.