CM CASPIO

Име CM CASPIO
димензии H=368mm; S=253mm; ширина на тело ∅48mm
финиш хром
производител CM
потекло Италија
материјал Inox
монтирање Отвор со Ø35mm
опис CASPIO 368 батерија со ротирачка лула, која спаѓа во линијата на HYDRAMIX каде дизајнот е акцентиран преку деталите кои додаваат естетска вредност на батеријата.
Шифра Опис Цена
93942 CASPIO батерија, хром 9052 ден. по ком.