CM CERAM

Име CM CERAM
димензии H=433mm; S=245mm; ширина на тело ∅50mm
финиш inox
производител CM
потекло Италија
материјал Нер'ѓосувачки челик
монтирање Отвор со Ø35mm
опис CERAM батерија со ротирачка лула, која спаѓа во линијата на HYDRAMIX каде дизајнот е акцентиран преку деталите кои додаваат естетска вредност на батеријата.
Шифра Опис Цена
93941 CERAM батерија, нерѓосувачки челик 14066 ден. по ком.