CM GIAVA

Име CM GIAVA
димензии H=301mm; S=235mm; ширина на тело ∅45mm
финиш inox
производител CM
потекло Италија
материјал Нер'ѓосувачки челик
монтирање Отвор со Ø35mm
опис GIAVA батерија со ротирачка лула, која спаѓа во линијата на HYDRAMIX каде дизајнот е акцентиран преку деталите кои додаваат естетска вредност на батеријата.
Шифра Опис Цена
93945 GIAVA батерија, нерѓосувачки челик 13788 ден. по ком.