CM MARMARA - со туш на извлекување

Име CM MARMARA - со туш на извлекување
димензии H=293mm; S=266mm; ширина на тело ∅55mm
финиш хром; бакар/бронзе; темен метал
производител CM
потекло Италија
материјал Нер'ѓосувачки челик
монтирање Отвор со Ø35mm
опис MARMARA батерија со ротирачка лула и туш на извлекување, која спаѓа во линијата на HYDRAMIX каде дизајнот е акцентиран преку деталите кои додаваат естетска вредност на батеријата.
Шифра Опис Цена
93944 MARMARA батерија со туш на извлекување, хром 16016 ден. по ком.