BLANCO MIDA HD

Име BLANCO MIDA HD
финиш хром
производител Blanco
потекло Германија
материјал нер'ѓосувачки челик
монтирање Отвор со Ø35mm
опис BLANCO MIDA HD Класичен дизајн со висока и полукружна лула за полесна работа со поголеми садови. Со 2 црева, за висок притисок. Гаранција 2 години.
Шифра Опис Цена
3619 BLANCO MIDA HD, хром 8125 ден. по ком.