BLANCO MILA HD

Име BLANCO MILA HD
финиш хром
производител Blanco
потекло Германија
материјал Нер'ѓосувачки челик
монтирање Отвор со Ø35mm
опис BLANCO MILA HD Mодерен праволиниски дизајн, висока и долга цевка за полесна работа со поголеми садови, со 2црева- за висок притисок. Гаранција:2год.
Шифра Опис Цена
3614 BLANCO MILA HD хром 8558 ден. по ком.