BLANCO MILA-S HD со туш на извлекување

Име BLANCO MILA-S HD со туш на извлекување
финиш хром
производител Blanco
потекло Германија
материјал Нер'ѓосувачки челик
монтирање Отвор со Ø35mm
опис BLANCO MILA-S HD со туш на извлекување.Модерен дизајн со туш на извлекување/ со 2 црева- за висок притисок/ Гаранција:2год.
структура хром, сјај
Шифра Опис Цена
3882 BLANCO MILA-S HD со туш на извлекување, хром 11685 ден. по ком.