BLANCO LINUS-S Silgranit

Име BLANCO LINUS-S Silgranit
финиш црна, антрацит, камен сива, алуметалик, бисерно сива, бела, јасмин, тартуфо, кафе
производител Blanco
потекло Германија
материјал Силгранит
монтирање Отвор со Ø35mm
опис BLANCO LINUS-S Mинималистички дизајн со туш на извлекување. Може да се кобинира со силгранит садопер. Практична по функција и форма, висока батерија за поедноставна работа со садовите. Достапна со 2 црева за висок притисок. Гаранција: 2год.
Шифра Опис Цена
93035 BLANCO LINUS-S, бисерно сива 22889 ден. по ком.
93341 BLANCO LINUS-S, тартуфо 22889 ден. по ком.
93290 BLANCO LINUS-S, црна 22889 ден. по ком.
93275 BLANCO LINUS-S, камен сива 22889 ден. по ком.
93253 BLANCO LINUS-S, антрацит 22889 ден. по ком.
93172 BLANCO LINUS-S, бела 22889 ден. по ком.