U363 ST9 Flamingo Pink

Име U363 ST9 Flamingo Pink
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
код Рал 3015
опис U363 ST9 Flamingo Pink. Оваа боја има посебна примена и е одличен избор за брендови и современи ентериери. Совршен спој е со бели и сивкасти дрвни декори или репродукции на бетон. Структурата ST9 Smoothtouch Matt изгледа природно како мат лакирана површина.
структура ST9 Smoothtouch Matt
дебелина 18mm
кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/2
Шифра Опис Цена
5788 U363 ST9 Flamingo Pink 18mm 4974 ден. по ком.