MOKA Жичена корпа за чевли за фиока

Име MOKA Жичена корпа за чевли за фиока
димензии 475 x 454 x 173mm
финиш Кафе
производител Emuca
потекло Италија
материјал метал
Шифра Опис Цена
90501 Жичена корпа за чевли за фиока 1780 ден. по ком.