#

MOKA Пластична организација за фиока

Димензии: L= 465mm/ H=99mm
Финиш: Кафе
Производител: Emuca
Потекло: Италија
Материјал: Пластика
Код:
Монтирање:
Димензии:
Финиш:
Производител:
Потекло:
Материјал:
Код:
Монтирање:
Опис:
Опис:
Структура:
Структура:
Количина :
Тип :
Додади во кошничка

Листа на цени и типови

Бр. Шифра Опис Цена
1 90504 MOKA Пластична организација за фиока 1170 ден.