F204 ST75 White Carrara Marble

Име F204 ST75 White Carrara Marble
димензии 4100mm x 600mm / 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Работни Плочи
димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm.
димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
димензии за сечење плотна 4100х1200мм 136cm, 273cm, 410cm
структура F204 ST75 White Carrara Marble
дебелина 38mm
кант 43/1.5
напомена Цената се однесува на метар должен. 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm се носат само по нарачка.
Шифра Опис Цена
91232 F204 ST75 White Carrara Marble 4100x600x38mm 1486 ден. по m
\ F204 ST75 White Carrara Marble 4100x920x38mm 2945 ден. по m
\ F204 ST75 White Carrara Marble 4100x1200x38mm 3571 ден. по m