Метална корпа за чевли за фиока

Име Метална корпа за чевли за фиока
димензии 600mm (564 - 594мм)
финиш МОКА
производител Emuca
потекло Италија
материјал Метал
Шифра Опис Цена
91757 MOKA метална корпа за чевли за фиока 600 (564 - 594мм) 9020 ден. по ком.