Lynx Premium Dimmer Далечински управувач

Име Lynx Premium Dimmer Далечински управувач
производител Emuca
потекло EU
материјал пластика
опис Затемнет далечински управувач за LED ленти целосно направени од пластика, што резултира со удобно и лесно држење во рацете. Во средината има заоблен дизајн за подобро да одговара на рацете и да спречи падови. Неговите завршетоци се бела пластика напред и црна пластика на задната страна, што му дава подобар контраст. Има димензии од: 107 милиметри висина x 59 милиметри ширина, и вкупна дебелина од 9,2 милиметри. Дизајнот овозможува пристап до неговите функции преку 10 копчиња, ON/OFF, поголем и помал интензитет на светлина, како и тркало на допир за да се избере нивото на осветленост. Една единица од овој далечински управувач доаѓа во пакувањето.
Шифра Опис Цена
92909 Lynx Premium RGB 2241 ден. по ком.