AvanTech YOU H=139mm - Сребренa

Име AvanTech YOU H=139mm - Сребренa
димензии H= 139mm, L= 500mm
финиш Сребренa
производител Hettich
потекло Германија
материјал Челик, пластика
монтирање МОНТАЖА
опис AvanTech YOU H=139mm- системот за фиоки содржи: водилки Quadro M (30kg; L=500mm)/ Actro YOU L (40kg; L=500mm)/ Actro YOU ХL (70kg; L=500mm); страници со висина 139mm (лева+десна); фронт конектори со штрафење; AvanTech YOU дизајнирани профили; капачиња за страници; задни држачи (лев+десен);
Шифра Опис Цена
AV-139/500-Q-S AvanTech YOU H=139/ L=500mm Quadro M Silent System 30кг - Сребренa 4891 ден. по ком.
AV-139/500-A40-S AvanTech YOU H=139/ L=500mm ACTRO L Silent System 40кг - Сребренa 5455 ден. по ком.
AV-139/500-A70-S AvanTech YOU H=139/ L=500mm ACTRO XL Silent System 70кг - Сребренa 5987 ден. по ком.