AvanTech YOU H=187mm Inlay - Антрацит

Име AvanTech YOU H=187mm Inlay - Антрацит
димензии H= 187mm, L= 500mm
финиш Антрацит
производител Hettich
потекло Германија
материјал Челик, пластика
монтирање МОНТАЖА
опис AvanTech YOU Inlay - системот за фиоки содржи: сет страници во комплет со стакло висина 187mm (лева+десна), фронт конектор со штрафење, , капаче за страници, задни држачи (лев+десен), водилки опционално Quadro M или Actro L,XL
напомена Фиоките може да се надградат со PUSH TO OPEN SILENT SYSTEM - систем на притискање за отварање и меко затварање
Шифра Опис Цена
AV-I185/500-Q-А AvanTech YOU Inlay H=185/ L=500mm Quadro M 30kg - Антрацит 7903 ден. по ком.
AV-I185/500-A40-А AvanTech YOU Inlay H=185/ L=500mm Actro L 40kg - Антрацит 8467 ден. по ком.
AV-I185/500-A70-А AvanTech YOU Inlay H=185/ L=500mm Actro XL 70kg - Антрацит 8999 ден. по ком.