Lynx Premium RGB Конектор

Име Lynx Premium RGB Конектор
производител Emuca
потекло EU
материјал пластика
опис RGB конекторот е стандардно парче обезбедено со 4 пина со влез на струја од 12 V DC. Оваа компонента овозможува поврзување на RGB кабелот со системот за инсталација на LED лентите, методот на спојување е со стегање на секоја од четирите нишки на кабелот Неговите димензии се 14,5 mm широк x 15,5 mm долги x 5 mm длабоки. LED конекторот е направен од силна проѕирна пластика со две капачиња за заклучување за дополнителна сигурност и држење.
Шифра Опис Цена
92919 Lynx Premium RGB Конектор 65 ден. по ком.