Lynx Premium RGB ЛЕД Лента 14,4W/m IP65

Име Lynx Premium RGB ЛЕД Лента 14,4W/m IP65
димензии 5m
производител Emuca
потекло EU
материјал Пластика
опис Лента со лед светла од линијата Lynx Premium со RGB температура на боја која работи со 12 V во DC. Нуди еднообразно дифузно осветлување за подобрување на естетската завршница на вашиот мебел. Ширината на лентата е 10 mm. Неговата вкупна должина е 5 m и имате можност да направите пресеци на делови од 50 mm, на секои 3 светла или да прикачите повеќе. Оваа лента има ефикасност од 67 lm / W, моќност од 14,4 W / m и нуди интензитет на светлина од 960 lm / m. Севкупно, има 60 LED диоди дистрибуирани на секои 16,5 mm и секоја од нив проектира светлост од 120 °.
Шифра Опис Цена
92905 Lynx Premium RGB - LED лента 14,4W/m IP65 921 ден. по m.